Health4Horses & Amerigo Saddles

Amerigo zadels

Amerigo saddels: Freedom to move as nature intended

Wie het beste uit zichzelf en zijn paard wil halen, kiest voor een zadel dat beantwoord aan de hoogste eisen op het gebied van pasvorm, zit en materiaal.

Bij Health4Horses komen we veel paarden tegen met rugproblemen, kreupelheden, blessures of onregelmatigheden. Veelal mede veroorzaakt door een niet passend zadel. Tegenwoordig lijkt het er bijna op dat zelfs een "op maat" gemaakt zadel slechts tijdelijk past. Paarden geven duidelijk aan waar de problemen zitten. Hiertoe moet je wél de signalen kunnen interpreteren en op de juiste manier inschatten. Is dit het zadel? De manier van training? Voeding? Blokkades in het lichaam? De ruiter? Of misschien juist wel een combinatie hiervan? Door jarenlange ervaring heeft het team van Health4Horses een eigen visie ontwikkeld met betrekking tot het aanmeten van zadels. Een visie die feilloos aansluit op die van Amerigo zadels.

Amerigo zadels voldoen als geen ander. Elk zadel wordt perfect passend bij de bouw, de curve van de wervelkolom, de breedte van schoft en de rug en het bewegingsmechanisme van het paard aangemeten. Naast het paard wordt ook de ruiter opgemeten.

Zadels van Amerigo zijn een combinatie van kwaliteit, comfort, en italiaanse schoonheid. Door het zeer uitgebreide assortiment met verschillende modellen en de mogelijkheid tot maatwerk is er voor elk paard en ruiter een perfect passend zadel. Vanwege deze filosofie en onze eigen ervaringen met deze zadels, kunnen wij met trots melden dat wij het vertrouwen van Amerigo hebben gekregen en mogen bemiddelen bij uw aanschaf van deze unieke zadels. Daarom is het mogelijk om bij ons, naast het Seawalken, de diverse therapeutische behandelingen, instructie en training een zadelpas-sessie uit te laten voeren.

Meer informatie of een afspraak maken?
Vraag naar de mogelijkheden wat Health4Horses voor u kan betekenen om het beste uit uw paard te halen.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak klik hier (WhatsApp).

Amerigo saddles: Freedom to move as nature intended