Dressuur: ‘Anouk Noordman – Dressage’

Anouk Noordman – Dressage

Grand Prix Amazone Anouk Noordman zal een kijkje geven in haar trainingen.

Anouk Noordman heeft haar eigen dressuurstal in Zuidwolde en traint meerdere paarden op hoog niveau voor verschillende doeleinden. Dit mag je zeker wel succesvol noemen, maar wisten jullie dat deze amazone heeft leren paardrijden bij Hoeve Erica in Vledder? Later is zij bij de club Generaal van den Bosch gaan rijden met haar verzorgponies en later haar eigen pony.

Ze heeft haar eerste paard “Vossie” gekocht toen deze nog jong en onbeleerd was. “Vossie” is een tuigpaard (v. Talos x Harald x Heineke) en niet het meest standaard paard waar je je goud op in zou zetten. Anouk Noordman had vanaf het eerste moment het volste vertrouwen in haar Vossie en dit heeft ze super goed aangevoeld.

Vandaag de dag scoort Anouk met Vossie scores in de 70% in de Grand-Prix!

Mettertijd heeft ze haar “paardenpark” uitgebreid en komt ze ook vaak voorbij met haar KWPN goedgekeurde Grand-Prix hengst Atze of haar veelbelovende Dantes. Grappig genoeg zijn dit allemaal “vossies”.

Volg ons op Facebook

5 months ago

Health4Horses

Winteractie Health4Horses

Ga goed het indoorseizoen door. Om je paard optimaal in vorm te krijgen of te behouden, zijn meerdere zaken belangrijk. Naast een goed management en wijze van trainen zijn er nog andere zaken om je paard goed te krijgen/houden.

Breng je paard in superconditie middels Seawalken. Door het Seawalken worden de buikspieren getraind en de bovenlijn op lengte gebracht en losgewerkt. Tevens versterkt het houding en gedragenheid, coördinatie en balans bij het paard.

Aanbieding:
* 4x Seawalken €100,-
* 10x Seawalken €250,-

Ook willen we graag naar de 2500 likes op onze pagina daarom geven wij bij de 200 likes een Fysieke Check weg met aansluitend een training in de Seawalker. Maar bij de 2200, 2300 en 2400 likes geven we 1 losse seawalker training kado. Dus we gaan 3 mensen/paarden blij maken met een seawalker trainng en 1tje met een fysiekeCheck incl. Seawalken.

Wat moet je hiervoor doen:
1. Like de pagina Health4Horses op Facebook;
2. Deel dit bericht (Openbaar)
3. Tag iemand onder dit bericht in een reactie waarvan jij vindt dat zijn of haar paard dit kan gebruiken. Je mag natuurlijk ook jezelf taggen. 🙂

Misschien ben jij of een van je vrienden wel de gelukkige winnaar!

Let wel:
Voor de aanbieding geldt: *1 per klant per paard *Niet overdraagbaar aan derden *Geldig in de maanden: Dec 2018, Jan én feb 2019 *De aanbieding dient vooraf te zijn overgemaakt of contant worden voldaan bij de 1e training. * Niet terug inwisselbaar tegen contanten
... See MoreSee Less

View on Facebook

Volg ons via Instagram

  • Super trots en tevreden over de prestaties van Robin Sikkens met Health4Horses Estoril en Health4Horses EasyBoy van afgelopen donderdag en vrijdag op IICH Groningen. Met beide paarden in het L (1.10) meegereden en 3x in de prijzen. Health4Horses EasyBoy nog in de grote finale meegedaan met helaas 1 pechbalkje, maar een fijn rondje gereden. 
Gisteren met H4H GrandPrix VDP in het L (1.10) op Jumping Bathmen ook een fijn foutloos rondje gereden.

H4H Webshop