Dressuur: ‘Anouk Noordman – Dressage’

Anouk Noordman – Dressage

Grand Prix Amazone Anouk Noordman zal een kijkje geven in haar trainingen.

Anouk Noordman heeft haar eigen dressuurstal in Zuidwolde en traint meerdere paarden op hoog niveau voor verschillende doeleinden. Dit mag je zeker wel succesvol noemen, maar wisten jullie dat deze amazone heeft leren paardrijden bij Hoeve Erica in Vledder? Later is zij bij de club Generaal van den Bosch gaan rijden met haar verzorgponies en later haar eigen pony.

Ze heeft haar eerste paard “Vossie” gekocht toen deze nog jong en onbeleerd was. “Vossie” is een tuigpaard (v. Talos x Harald x Heineke) en niet het meest standaard paard waar je je goud op in zou zetten. Anouk Noordman had vanaf het eerste moment het volste vertrouwen in haar Vossie en dit heeft ze super goed aangevoeld.

Vandaag de dag scoort Anouk met Vossie scores in de 70% in de Grand-Prix!

Mettertijd heeft ze haar “paardenpark” uitgebreid en komt ze ook vaak voorbij met haar KWPN goedgekeurde Grand-Prix hengst Atze of haar veelbelovende Dantes. Grappig genoeg zijn dit allemaal “vossies”.

Volg ons op Facebook

3 days ago

Health4Horses

Wanneer een lichaam gezond is, heeft het een natuurlijk vermogen om storingen die optreden zelf te verhelpen. Door verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door een val, vastliggen in de stal, een periode van ziekte en dergelijke, kan dit evenwicht zo verstoord raken dat het paard niet meer in staat is dit zelf te verhelpen. Is er een verstoring in een bepaald systeem dan kan dit een verstoring in een ander systeem geven. Zo kan een oorzaak – gevolgketen ontstaan. Voor de behandeling betekent dit dat het lichaam altijd in zijn totaliteit wordt behandeld.
#health4horses #seawalken #equinebodywork
#revalidatierugtraject #revalidatiepeesblessure
... See MoreSee Less

View on Facebook

Volg ons via Instagram

  • Sportmassage draagt bij aan: Een goede spieropbouw, ontspanning, spierstofwisseling, opheffen van blokkades, houdingverbetering en een efficiënt bewegingspatroon.
#health4horses #Seawalken #equinebodywork 
#revalidatierugtraject #revalidatiepeesblessure

H4H Webshop