Kruiden

Kruiden, natuurlijk én dopingvrij

Om paarden gezond te maken en te houden doen we met kruiden een beroep op de natuur. De natuur heeft alles in huis om gezondheidsproblemen te verhelpen of prestaties te verbeteren. Voor paarden hebben kruiden altijd bij het menu gehoord.De beste geneeskrachtige en stimulerende kruiden verwerken we op 100% natuurlijke wijze in onze kruidenmixen. Zo brengen en houden we uw paard in topconditie.

Oorspronkelijk gingen paarden zelf in hun omgeving op zoek naar geneeskrachtige kruiden. De weilanden van vandaag bieden op dat punt echter te weinig variatie. Alle werkzame kruiden vindt u daarom nu terug in onze serie kruidenmixen voor paarden. Wist je dat bijna alle geneesmiddelen afgeleid zijn van kruiden: Allotherapie (chemische preparaten c.q. medicijnen) is gebaseerd op fytotherapie (kruiden geneeskunde)!

Fytotherapie
Veel bij paarden voorkomende klachten worden ondersteund met een vorm van fytotherapie (kruidengeneeskunde). Aan de hand van een iris en/of manen wordt er een kruidenmix die geschikt is voor uw paard geadviseerd. Na de analyse wordt er met Aat de fytotherapeut overlegt welke kruiden we adviseren.

Analyse
Wil je je paard uitgetest hebben, stuur dan manen op met een begeleidend schrijven met de gegevens, klachten/symptomen van je paard. Maak aparte zakjes van alle voer/snacks enz dat je getest wilt hebben, geef de zakjes een naam en stuur of neem ze mee. Krijgt je paard medicijnen of supplementen? Dan graag van ieder medicijn/supplement 1 tablet/capsule meegeven, dan kan getest worden of het medicijn of supplement verstorend of juist opbouwend werkt. Graag per middel apart verpakt met de naam op het zakje. De uitslag van de analyse ontvang je via de mail.

Afspraak
Vraag naar de mogelijkheden wat Health4Horses voor u kan betekenen om het beste uit uw paard te halen.
Manen analyse op afspraak: Mobiel: 06-22346859 (Bellen of via de WhatsApp)

Tarief:
Iriscopie: €75,-
Manen analyse: €75,-.
Controle manen Analyse €60,-

U kunt de manen van uw paard opsturen naar: Langedijk 26, 7913VG Hollandscheveld
U dient vooraf te betalen voor dit onderzoek.

Volg ons op Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Volg ons via Instagram

  • Super trots en tevreden over de prestaties van Robin Sikkens met Health4Horses Estoril en Health4Horses EasyBoy van afgelopen donderdag en vrijdag op IICH Groningen. Met beide paarden in het L (1.10) meegereden en 3x in de prijzen. Health4Horses EasyBoy nog in de grote finale meegedaan met helaas 1 pechbalkje, maar een fijn rondje gereden. 
Gisteren met H4H GrandPrix VDP in het L (1.10) op Jumping Bathmen ook een fijn foutloos rondje gereden.

H4H Webshop