Kruiden

Kruiden, natuurlijk én dopingvrij

Om paarden gezond te maken en te houden doen we met kruiden een beroep op de natuur. De natuur heeft alles in huis om gezondheidsproblemen te verhelpen of prestaties te verbeteren. Voor paarden hebben kruiden altijd bij het menu gehoord.De beste geneeskrachtige en stimulerende kruiden verwerken we op 100% natuurlijke wijze in onze kruidenmixen. Zo brengen en houden we uw paard in topconditie.

Oorspronkelijk gingen paarden zelf in hun omgeving op zoek naar geneeskrachtige kruiden. De weilanden van vandaag bieden op dat punt echter te weinig variatie. Alle werkzame kruiden vindt u daarom nu terug in onze serie kruidenmixen voor paarden. Wist je dat bijna alle geneesmiddelen afgeleid zijn van kruiden: Allotherapie (chemische preparaten c.q. medicijnen) is gebaseerd op fytotherapie (kruiden geneeskunde)!

Fytotherapie
Veel bij paarden voorkomende klachten worden ondersteund met een vorm van fytotherapie (kruidengeneeskunde). Aan de hand van een iris en/of manen wordt er een kruidenmix die geschikt is voor uw paard geadviseerd. Na de analyse wordt er met Aat de fytotherapeut overlegt welke kruiden we adviseren.

Analyse
Wil je je paard uitgetest hebben, stuur dan manen op met een begeleidend schrijven met de gegevens, klachten/symptomen van je paard. Maak aparte zakjes van alle voer/snacks enz dat je getest wilt hebben, geef de zakjes een naam en stuur of neem ze mee. Krijgt je paard medicijnen of supplementen? Dan graag van ieder medicijn/supplement 1 tablet/capsule meegeven, dan kan getest worden of het medicijn of supplement verstorend of juist opbouwend werkt. Graag per middel apart verpakt met de naam op het zakje. De uitslag van de analyse ontvang je via de mail.

Afspraak
Vraag naar de mogelijkheden wat Health4Horses voor u kan betekenen om het beste uit uw paard te halen.
Manen analyse op afspraak: Mobiel: 06-22346859 (Bellen of via de WhatsApp)

Tarief:
Iriscopie: €75,-
Manen analyse: €75,-.
Controle manen Analyse €60,-

U kunt de manen van uw paard opsturen naar: Langedijk 26, 7913VG Hollandscheveld
U dient vooraf te betalen voor dit onderzoek.

Volg ons op Facebook

3 days ago

Health4Horses

Wanneer een lichaam gezond is, heeft het een natuurlijk vermogen om storingen die optreden zelf te verhelpen. Door verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door een val, vastliggen in de stal, een periode van ziekte en dergelijke, kan dit evenwicht zo verstoord raken dat het paard niet meer in staat is dit zelf te verhelpen. Is er een verstoring in een bepaald systeem dan kan dit een verstoring in een ander systeem geven. Zo kan een oorzaak – gevolgketen ontstaan. Voor de behandeling betekent dit dat het lichaam altijd in zijn totaliteit wordt behandeld.
#health4horses #seawalken #equinebodywork
#revalidatierugtraject #revalidatiepeesblessure
... See MoreSee Less

View on Facebook

Volg ons via Instagram

  • Sportmassage draagt bij aan: Een goede spieropbouw, ontspanning, spierstofwisseling, opheffen van blokkades, houdingverbetering en een efficiënt bewegingspatroon.
#health4horses #Seawalken #equinebodywork 
#revalidatierugtraject #revalidatiepeesblessure

H4H Webshop