paarden kruiden - Health4Horses

Kruiden

Kruiden, natuurlijk én dopingvrij

Kruiden
Om het paard gezond te maken en gezond te houden doen we middels gebruik van kruiden een beroep op de natuur. De natuur heeft alles in huis om gezondheidsproblemen te verhelpen of prestaties te verbeteren. Kruiden hebben voor paarden altijd bij het menu gehoord. De beste geneeskrachtige en stimulerende kruiden verwerken we op 100% natuurlijke wijze in onze kruidenmix. Zo brengen en houden we uw paard in topconditie!

Wist u dat bijna alle geneesmiddelen afgeleid zijn van kruiden? Dit is omdat paarden oorspronkelijk zelf ook in hun omgeving op zoek gingen naar geneeskrachtige kruiden. Helaas bieden de meeste weilanden van vandaag dit niet meer. Daarom vindt u alle geneeskrachtige kruiden nu terug in onze serie kruidenmix voor paarden.

Veel voorkomende klachten bij paarden worden ondersteund met een vorm van fytotherapie (kruidengeneeskunde). Aan de hand van een iris- en/of manenanalyse wordt er een kruidenmix geadviseerd die geschikt is voor uw paard.

Kruidenadvies
Wenst u een kruidenadvies op maat gemaakt voor uw paard?
Heeft uw paard extra kruiden of supplementen nodig?

Voor het maken van een afspraak hiervoor klik hier (WhatsApp).

Bestellen
De kruiden worden veelal verstrekt naar aanleiding van de uitkomsten van het kruideinadvies Daarnaast staan wij u graag te woord voor al uw vragen en advies. Wij hebben helaas niet alles standaard op voorraad, wel kunnen wij het voor u mee bestellen.
Geef uw bestelling hierom vroegtijdig door. Voor het maken van een bestelling klik hier (WhatsApp).