Manen analyse

Manen onderzoek

Met de lecherantenne of biotensor wordt via (een monster van) de manen de disbalans van de organen gemeten.
Vervolgens wordt op basis van de gevonden verstoringen een kruidenmengsel gemaakt gerelateerd aan de individuele frequenties die nodig zijn om het immuunsysteem van het dier te herstellen en in balans te brengen. Het is dus een remedie met een unieke samenstelling die heel specifiek voor dit dier van toepassing is.

Nadat uw paard zo’n 6 weken kruiden/voer heeft gehad, wordt er een nieuwe manen analyse gemaakt en indien nodig worden de kruiden/voeding aangepast.

Bij de meting kunnen ook voer en supplementen getest worden. Door te meten of er resonantie is tussen het lichaam en de te testen stoffen kan worden gekeken welk voer of supplement geschikt is voor je paard. En dus ook welk voer je juist níet zou moeten geven. Dit is met name bij allergieën een simpele manier om geschikt voer te vinden. Feit is wel dat alle allergische reacties vanuit het immuunsysteem komen en dit zal behandeld c.q. ondersteund/versterkt moeten worden. Een goed functionerend immuunsysteem is van essentieel belang.

Wil je je paard uitgetest hebben, stuur dan manen op met een begeleidend schrijven met de gegevens, klachten/symptomen van je paard. Maak aparte zakjes van alle voer/snacks enz dat je getest wilt hebben, geef de zakjes een naam en stuur of neem ze mee. Krijgt je paard medicijnen of supplementen? Dan graag van ieder medicijn/supplement 1 tablet/capsule meegeven, dan kan getest worden of het medicijn of supplement verstorend of juist opbouwend werkt. Graag per middel apart verpakt met de naam op het zakje. De uitslag van de analyse ontvang je via de mail.

Afspraak
Vraag naar de mogelijkheden wat Health4Horses voor u kan betekenen om het beste uit uw paard te halen.
Manen analyse op afspraak: Mobiel: 06-22346859 (Bellen of via de WhatsApp)

Tarief:
Manen analyse: €75,-.
Controle manen Analyse €60,-

U kunt de manen van uw paard opsturen naar: Langedijk 26, 7913VG Hollandscheveld
U dient vooraf te betalen voor dit onderzoek.

Zet hier je tekst neer