Over ons

Ko & Monique Sikkens

Paarden gezond en fit houden en hun welzijn bewaken is onze passie. Ons hele leven staat in het teken van de gezondheid van het paard. Levenservaring en gerichte studies en vooral veel paarden trainen, behandelen en begeleiden hebben onze kennis enorm verdiept/geïntensiveerd.
Deze jarenlange ervaring heeft geleid tot het bedrijf dat we sinds 10 jaar samen opgebouwd hebben.
Paardeneigenaren en professionele ruiters hebben hun weg naar Health4Horses gevonden. Hieronder een kleine samenvatting van onze achtergrond.

Ko:
Specialist Seawalken sinds 2008
SportHorsesConsultant (adviseren van sportstallen)
Ruim 40 jaar ervaring in het zadelmak maken, trainen en begeleiden van (inter)nationale springpaarden
Lasertherapeut

Monique:
Medisch Analist
Paardentherapeut sinds 1998
Zadelmak maken, trainen en uitbrengen op wedstrijden (Z-niveau) van dressuur-, spring- en keuringspaarden sinds 1984.
Sportmassage / Equine Bodyworker / Homeopathie / Kruiden / Voeding / Orthomoleculaire (Top)SportConsultant /lasertherapeut /Emmett therapeut
Instructeur ORUN sinds 1989

Volg ons op Facebook

3 days ago

Health4Horses

Wanneer een lichaam gezond is, heeft het een natuurlijk vermogen om storingen die optreden zelf te verhelpen. Door verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door een val, vastliggen in de stal, een periode van ziekte en dergelijke, kan dit evenwicht zo verstoord raken dat het paard niet meer in staat is dit zelf te verhelpen. Is er een verstoring in een bepaald systeem dan kan dit een verstoring in een ander systeem geven. Zo kan een oorzaak – gevolgketen ontstaan. Voor de behandeling betekent dit dat het lichaam altijd in zijn totaliteit wordt behandeld.
#health4horses #seawalken #equinebodywork
#revalidatierugtraject #revalidatiepeesblessure
... See MoreSee Less

View on Facebook

Volg ons via Instagram

  • Sportmassage draagt bij aan: Een goede spieropbouw, ontspanning, spierstofwisseling, opheffen van blokkades, houdingverbetering en een efficiënt bewegingspatroon.
#health4horses #Seawalken #equinebodywork 
#revalidatierugtraject #revalidatiepeesblessure

H4H Webshop