Sponsoring evenementen

Sponsoring verenigingen of paardensportevenementen

H4H draagt de wedstrijdsport een warm hart toe. Daarom sponsoren wij regelmatig wedstrijden en andere paardenevenementen. Wij doen dit in natura, d.w.z. dat wij cadeaubonnen (ter waarde van €25,–) en protocolpapier sponsoren. Op deze wijze kunnen paarden middels de gewonnen cadeaubon eenvoudig kennismaken met het zeer populaire Seawalken. Seawalken draagt bij aan de conditie, spierontwikkeling en rompstabiliteit van het paard. Ook kan de cadeaubon gebruikt worden als aanvullende bijdrage voor een behandeling bij H4H.

Wel verwachten wij van u een kleine tegenprestatie zoals:
– Plaatsen van ons logo en een link naar onze website op uw (evenement)site en op Facebook/Instagram.
– Plaatsen van ons logo in uw programmaboekje.
– De mogelijkheid voor ons om ons spandoek duidelijk zichtbaar voor publiek op te hangen tijdens het evenement.
– Vermelding van ons bedrijf tijdens de prijsuitreiking met korte vermelding van wat wij doen (u ontvangt een tekst).
– Vermelding van onze naam bij de prijswinnaars op uw site en/of op Facebook/Instagram (waarbij ons bedrijf wordt getagd).

Wenst u meer informatie over evenementenponsoring? Neem dan contact op via e-mail info@health4horses.nl

Volg ons op Facebook

5 months ago

Health4Horses

Winteractie Health4Horses

Ga goed het indoorseizoen door. Om je paard optimaal in vorm te krijgen of te behouden, zijn meerdere zaken belangrijk. Naast een goed management en wijze van trainen zijn er nog andere zaken om je paard goed te krijgen/houden.

Breng je paard in superconditie middels Seawalken. Door het Seawalken worden de buikspieren getraind en de bovenlijn op lengte gebracht en losgewerkt. Tevens versterkt het houding en gedragenheid, coördinatie en balans bij het paard.

Aanbieding:
* 4x Seawalken €100,-
* 10x Seawalken €250,-

Ook willen we graag naar de 2500 likes op onze pagina daarom geven wij bij de 200 likes een Fysieke Check weg met aansluitend een training in de Seawalker. Maar bij de 2200, 2300 en 2400 likes geven we 1 losse seawalker training kado. Dus we gaan 3 mensen/paarden blij maken met een seawalker trainng en 1tje met een fysiekeCheck incl. Seawalken.

Wat moet je hiervoor doen:
1. Like de pagina Health4Horses op Facebook;
2. Deel dit bericht (Openbaar)
3. Tag iemand onder dit bericht in een reactie waarvan jij vindt dat zijn of haar paard dit kan gebruiken. Je mag natuurlijk ook jezelf taggen. 🙂

Misschien ben jij of een van je vrienden wel de gelukkige winnaar!

Let wel:
Voor de aanbieding geldt: *1 per klant per paard *Niet overdraagbaar aan derden *Geldig in de maanden: Dec 2018, Jan én feb 2019 *De aanbieding dient vooraf te zijn overgemaakt of contant worden voldaan bij de 1e training. * Niet terug inwisselbaar tegen contanten
... See MoreSee Less

View on Facebook

Volg ons via Instagram

  • Super trots en tevreden over de prestaties van Robin Sikkens met Health4Horses Estoril en Health4Horses EasyBoy van afgelopen donderdag en vrijdag op IICH Groningen. Met beide paarden in het L (1.10) meegereden en 3x in de prijzen. Health4Horses EasyBoy nog in de grote finale meegedaan met helaas 1 pechbalkje, maar een fijn rondje gereden. 
Gisteren met H4H GrandPrix VDP in het L (1.10) op Jumping Bathmen ook een fijn foutloos rondje gereden.

H4H Webshop