Sportpaard-begeleiding

Sportpaarden-begeleiding

Voor paarden die goed moeten presteren in de sport is het van belang dat het lichaam goed in balans is. Wanneer er sprake is van een beperkende factor in het bewegingsapparaat zal het paard gaan compenseren. Dat wil zeggen bepaalde structuren ontlasten en andere overbelasten.

Paarden die in zo’n compensatiepatroon lopen kunnen nog steeds goed presteren in de sport en eventueel winnen op concours. Maar uiteindelijk zullen de prestaties verminderen, kan het paard staakgedrag ontwikkelen of zelfs geblesseerd raken. Het is voor deze paarden van belang dat dit compensatiepatroon vroegtijdig wordt doorbroken. Na het behandelen van de wervelkolom, gewrichten, spieren, pezen en banden door de fysiotherapeut en/of sportmasseur/bodyworker moeten deze paarden weer op de juiste manier gaan bewegen. Dat wordt bewerkstelligd mede door de paarden te laten bewegen in de Seawalker en met bodywork of longeren met correct spiergebruik.

Preventie
Preventieve sportpaard-begeleiding bij Health4Horses zal uiteindelijk kosten-, en tijdbesparend zijn in vergelijking tot een curatieve medische behandeling na een blessure.

Vraag naar de mogelijkheden wat Health4Horses voor u kan betekenen om het beste uit uw paard te halen.
Behandeling en training op afspraak: Mobiel: 06 22 34 68 59 (Bellen of via de WhatsApp)

Volg ons op Facebook

5 months ago

Health4Horses

Winteractie Health4Horses

Ga goed het indoorseizoen door. Om je paard optimaal in vorm te krijgen of te behouden, zijn meerdere zaken belangrijk. Naast een goed management en wijze van trainen zijn er nog andere zaken om je paard goed te krijgen/houden.

Breng je paard in superconditie middels Seawalken. Door het Seawalken worden de buikspieren getraind en de bovenlijn op lengte gebracht en losgewerkt. Tevens versterkt het houding en gedragenheid, coördinatie en balans bij het paard.

Aanbieding:
* 4x Seawalken €100,-
* 10x Seawalken €250,-

Ook willen we graag naar de 2500 likes op onze pagina daarom geven wij bij de 200 likes een Fysieke Check weg met aansluitend een training in de Seawalker. Maar bij de 2200, 2300 en 2400 likes geven we 1 losse seawalker training kado. Dus we gaan 3 mensen/paarden blij maken met een seawalker trainng en 1tje met een fysiekeCheck incl. Seawalken.

Wat moet je hiervoor doen:
1. Like de pagina Health4Horses op Facebook;
2. Deel dit bericht (Openbaar)
3. Tag iemand onder dit bericht in een reactie waarvan jij vindt dat zijn of haar paard dit kan gebruiken. Je mag natuurlijk ook jezelf taggen. 🙂

Misschien ben jij of een van je vrienden wel de gelukkige winnaar!

Let wel:
Voor de aanbieding geldt: *1 per klant per paard *Niet overdraagbaar aan derden *Geldig in de maanden: Dec 2018, Jan én feb 2019 *De aanbieding dient vooraf te zijn overgemaakt of contant worden voldaan bij de 1e training. * Niet terug inwisselbaar tegen contanten
... See MoreSee Less

View on Facebook

Volg ons via Instagram

  • Super trots en tevreden over de prestaties van Robin Sikkens met Health4Horses Estoril en Health4Horses EasyBoy van afgelopen donderdag en vrijdag op IICH Groningen. Met beide paarden in het L (1.10) meegereden en 3x in de prijzen. Health4Horses EasyBoy nog in de grote finale meegedaan met helaas 1 pechbalkje, maar een fijn rondje gereden. 
Gisteren met H4H GrandPrix VDP in het L (1.10) op Jumping Bathmen ook een fijn foutloos rondje gereden.

H4H Webshop